Η αναδιάρθρωση καλλιέργειας σύκου στην Πελοπόννησο στη συνάντηση Βορίδη - Νίκα

Το ενδεχόμενο μιας αναδιάρθρωσης της καλλιέργειας του σύκου στην Πελοπόννησο και η περιβαλλοντική αναβάθμιση της λίμνης Τάκα στην ορεινή Αρκαδία, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Έγραψε το ένα ευρώ στο πρόβειο γάλα μετά τη συμφωνία του συνεταιρισμού Λιβαδίου με τον Κολιό

Ως ενδιαφέρουσα κατάκτηση νέας κορυφής στην τιμή του πρόβειου γάλακτος, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η συμφωνία που έκλεισε τα τελευταία 24ωρα ο ισχυρός κτηνοτροφικός συνεταιρισμός που έχει βάση το Λιβάδι Ολύμπου.

Δολωματικοί ψεκασμοί από εδάφους για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς

Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δολωματικοί ψεκασμοί από εδάφους για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς σε περιοχές των Δήμων Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης (Κοινότητα Χελιδορίου), Νεμέας (Κοινότητα Αρχαίας Νεμέας), Κορινθίων (Κοινότητα Γαλατακίου) και Βέλου-Βόχας(Κοινότητα Στιμάγκας).

Οι Δρόμοι του Βαμβακιού από 21-26 Σεπτεμβρίου

Σ` ένα χώρο πλημμυρισμένο μυθολογικές αναφορές, ιστορικές μαρτυρίες και ντοκουμέντα, στην Ημαθία την Ερατεινή του Ηροδότου, το βαμβάκι στέκει σαν μάρτυρας που διηγείται τη διαδρομή απ τους χρόνους του Αλέξανδρου που έφερε το βαμβάκι στην Ελλάδα τους μύθους του Μίδα, την σχολή του Αριστοτέλη,  ως τις Βυζαντινές εκκλησιές και τα πλούτη του πιο εύφορου Ελληνικού κάμπου.

Με ασημένιο βραβείo στα Packaging Awards η 3αλφα

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. έλαβε ακόμα μία τιμητική διάκριση μέσα στο 2020, ως επιπλέον αναγνώριση της προσήλωσης της εταιρείας στην ποιότητα αλλά και στην καινοτομία. Η 3αλφα κατέκτησε το Silver βραβείο στα φετινά Packaging Awards, μέσα από την υποψηφιότητά της για το «Επαναλανσάρισμα της προϊοντικής σειράς αρωματικών ρυζιών “Γεύσεις του Κόσμου”» στην κατηγορία «Labeling innovation».