Αιτήσεις αλιέων για το πακέτο ενίσχυσης 19 εκατ. ευρώ

Με το συνολικό ποσό των 19.080.778 ευρώ για την παύση των αλιευτικών τους δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1ης Μαρτίου και 15ης Οκτωβρίου 2020 και για μέγιστο χρονικό διάστημα 90 ημερών για κάθε σκάφος, θα ενισχυθούν  689 αλιείς.

Δωρεά για ανέγερση του Ιωνικού Κέντρου από την Τράπεζα Πειραιώς

O Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, προχώρησε στη δωρεά οικοπέδου προς την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας. Eπί του οικοπέδου, επιφάνειας 6.900 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Ηρακλείου, θα ανεγερθεί το Ιωνικό Κέντρο και θα στεγαστούν δραστηριότητες της Ιεράς Μητρόπολης.

Πιστώσεις 3 εκατ. στην μικρή λιανική από την Imperial Tobacco Hellas

Η Imperial Tobacco Hellas, σε αυτήν τη συνεχιζόμενα δύσκολη συγκυρία στηρίζει τη Μικρή Λιανική, ενισχύοντας χιλιάδες Περίπτερα, Ψιλικά και Μini Markets με ένα ισχυρό πρόγραμμα Πιστώσεων ύψους 3 εκατ. ευρώ, το οποίο καλύπτει αγορές που θα πραγματοποιήσουν τον Δεκέμβριο και τους επόμενους μήνες.

Το κόκκινο βρετανικό κρασί που θα να ανταγωνιστεί το Beaujolais Nouveau

Στα χρόνια που πέρασαν, οι Βρετανοί έμποροι κρασιού έκανα αγώνα για να διασφαλίσουν τα αποθέματά τους σε Beaujolais Nouveau. Αλλά τώρα το νέο κόκκινο κρασί του Ηνωμένου Βασιλείου, το English Nouveau κάνει την εμφάνισή του και παράγεται κοντά στα σύνορα Αγγλίας και Ουαλίας.