Η BASF ιδρυτικό μέλος της παγκόσμιας Συμμαχίας για την εξάλειψη της ρύπανσης από πλαστικά απόβλητα

Η BASF σήμερα γίνεται ιδρυτικό μέλος μιας παγκόσμιας συμμαχίας περίπου 30 εταιρειών με στόχο την προώθηση λύσεων που μειώνουν και εξαλείφουν τα πλαστικά απόβλητα στο περιβάλλον και ιδιαίτερα στις θάλασσες.

Στη Μονεμβασιά το Σάββατο ο Αγρότης της Χρονιάς 2019

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη ετήσια γιορτή του «Αγρότη της Χρονιάς». Τα βραβεία θεσμός που έχει καθιερώσει η εφημερίδα Agrenda και απονέμονται για 10η συνεχή χρονιά, αναδεικνύουν την απονομή τους σε ημέρα γιορτής για όλους τους αγρότες.

Μπλόκο στη Εθνική Οδό της Λάρισας είπαν και οι αγρότες στην Αγιά

Σύσκεψη στην Αγιά πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Γενάρη απο την ΕΟΑΣΝΛ με εκπροσώπους των διοικητικών συμβουλίων των Αγροτικών Συλλόγων της περιοχής στην συζητήθηκαν τα οξυμένα προβλήματα που απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους και οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες και δράσεις μας. 

Πιέσεις για άμεσες εγκρίσεις στη Μεταποίηση φέρνουν οι νέες φυτεύσεις πολυετών καλλιεργειών

Καθηλωμένους σε επενδυτική αδράνεια κρατούν δυναμικούς συνεταιρισμούς κι ομάδες παραγωγών από την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι αργοί ρυθμοί στην υλοποίηση προγραμμάτων του ΠΑΑ και η έλλειψη κινήτρων για τη στήριξη επενδυτικών πρωτοβουλιών, που θα τους επιτρέψουν να κλείσουν το υφιστάμενο κενό υποδομών, σε σχέση με την ανάπτυξη που γνωρίζουν οι πολυετείς καλλιέργειες τοπικά.