Η Ρωσία αλλάζει εκ βάθρων τον αμπελοοινικό της τομέα

Νομοσχέδιο, το οποίο στοχεύει στην εκ βάθρων αναμόρφωση της ρωσικής αγοράς οίνου από το στάδιο της αμπελοκαλλιέργειας, μέχρι την πώληση του τελικού προϊόντος στον καταναλωτή εισήχθη, προς συζήτηση, στη ρωσική Δούμα.

Ενίσχυση μέσω de minimis αιτούνται οι αιγοπροβατοτρόφοι ΑΜΘ

Στήριξη μέχρι να θεσμοθετηθούν και να αποδώσουν τα μέτρα πάταξης των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών για τα οποία δεσμεύτηκε η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αιτούνται οι αιγοπροβατοτρόφοι Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μέσω αποζημιώσεων de minimis.

Μια λάθος λίστα των δικαιούχων απειλεί να καθυστερήσει και να μειώσει την εξισωτική

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ολοκληρώθηκε μέσα στην εβδομάδα που πέρασε η πίστωση της προκαταβολής των αγροπεριβαλλοντικών του 2019 και τώρα όλο το ενδιαφέρον αρμοδίων και αγροτών είναι στραμμένο στην εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης και στην πληρωμή της εξισωτικής. Βέβαια τα προβλήματα στις πληρωμές δεν φαίνεται να τελειώνουν ποτέ.

Στο...ψυγείο Ανατολική και Κεντρική Ελλάδα

Tους -6 έφτασε η χαμηλότερη θερμοκρασία στην χώρα μας την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Ειδικότερα, αρκετά κάτω από το μηδέν έπεσαν οι θερμοκρασίες σε αρκετά μέρη της Βόρειας Ελλάδας.