Κοινό χαρακτήρα και επαρκείς πόρους ζητά ο παραγωγικός ιστός από τη νέα ΚΑΠ

Συμμαχίες για τη διατήρηση των πόρων της ΚΑΠ μετά το 2020 αναζήτησε στην πρώτη του επαφή με τους ομολόγους του ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης στη διάρκεια του άτυπου συμβούλιου υπουργών Γεωργίας στο στο Schloss Hof της Αυστρίας, τονίζοντας το ρόλο τους ως σταθερό θεμέλιο στην παραγωγική διαδικασία.

Με κτηνοτρόφους του Ρεθύμνου συναντήθηκε η Τελιγιορίδου

Σύσκεψη με εκπροσώπους του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ρεθύμνου και του Γεωργικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνου κκ. Βενιεράκη, Γλεντζάκη και Ψαθάκη, είχε στο γραφείο της η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Aegean Docs στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Ντοκιμαντέρ «AegeanDocs», προβάλλει επιλεγμένα ντοκιμαντέρ της διοργάνωσης, από τη Δευτέρα 1 έως και το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Κατάρτιση 2.627 Νέων Αγροτών για πληρωμή β’ δόσης

Στη δέσμευση 2,5 εκατ. ευρώ για να γίνουν μαθήματα από τον ΕΛΓΟ σε 2.627 νέους αγρότες που μπήκαν με την προκήρυξη του 2016 σε Πελοπόννησο, Βόρειο Αιγαίο, Δυτική Μακεδονία προχώρησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ώστε μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης να πληρωθούν τη δεύτερη δόση της ενίσχυσης.