Με 23 λεπτά το κιλό παραλαμβάνει το κριθάρι η ζυθοποιία «Βεργίνα»

Το σύνολο της φετινής παραγωγής και στην προσυμφωνημένη τιμή των 23 λεπτών ανά κιλό που τυγχάνει και η καλύτερη τιμή στην αγορά, θα απορροφήσει και φέτος η ΒΕΡΓΙΝΑ από τους παραγωγούς βυνοποιήσιμου κριθαριού με τους οποίους συνεργάζεται στο πλαίσιο του μοντέλου της συμβολαιακής καλλιέργειας.

Στην πρώτη γραμμή η Πειραιώς με κεφάλαια πράσινης ανάπτυξης

Την ανάγκη κινητοποίησης κεφαλαίων για την ενίσχυση της πράσινης ανάπτυξης και την υποστήριξη επενδυτικών σχεδίων επισήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου, μιλώντας στο διεθνές συνέδριο «Reuters Responsible Business Europe 2024», που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 11 και 12 Ιουνίου.

Χάνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ τη διαπίστευση πληρωμών στον αέρα το ΟΣΔΕ, σε κίνδυνο οι επιδοτήσεις αγροτών τον Οκτώβριο

Το χειρότερο σενάριο, δείχνει να επιβεβαιώνεται στο μέτωπο που έχει σχέση με τη διαχείριση των κοινοτικών ενισχύσεων των αγροτών, καθώς, η επιτήρηση στην οποία έχει ήδη τεθεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ, οδηγεί, όπως όλα δείχνουν, σε άρση της διαπίστευσης του Οργανισμού Πληρωμών, που σημαίνει ότι για ένα μεγάλο διάστημα δεν θα μπορεί να γίνει καμιά πληρωμή επιδοτήσεων.

Η Yara ηγείται της πράσινης μετάβασης με εργοστάσιο πράσινου υδρογόνου

Ο Νορβηγός Πρωθυπουργός κ. Jonas Gahr Støre εγκαινίασε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου τη μονάδα ανανεώσιμου υδρογόνου ισχύος 24 MW στο βιομηχανικό πάρκο της Herøya, τη μεγαλύτερη του είδους της που λειτουργεί αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Δικαίωση ΣΕΒΓΑΠ για την ελληνικότητα της φέτας στη Χιλή

Δεκτή έγινε από τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Χιλής, η ένσταση που είχε υποβάλλει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανικών Γαλακτοκομικών Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ) σχετικά με την κατοχύρωση και προστασία της ελληνικότητας της φέτας.